Vacature
Voltijd
€ 2000 - € 4000
Pixel perfect en eigentijds, dat is wat jou typeert. Je probeert met iedere opdracht iets unieks neer te zetten en gaat altijd voor het beste resultaat. Met een goed gevoel voor layout en een scherp oog voor kwaliteit maak jij het verschil.

De uitdaging

Zodra je start ga je direct aan de slag met een splinternieuwe huisstijl. Je krijgt de vrijheid om mee te denken. Sterker nog wij gaan uit van jouw expertise en advies. Je bent een creatieve doener en gaat direct aan de slag met jouw ideeën. Je bent verantwoordelijk voor de vormgeving van alle media. Denk bijvoorbeeld aan infographics, flyers, fotografie, video, posts, banners en ga zo maar door. Jij wil precies weten waar een marketingcampagne om draait zodat je een concept perfect kan door vertalen in creatieve middelen.


Jouw plaats in de organisatie

Als vormgever maak je onderdeel uit van ons marketingteam. Een zelfsturend team waarin continu de samenwerking wordt opgezocht met elkaar en met de rest van de organisatie. Aangezien jij de enige expert bent op het gebied van vormgeven is het ontzettend belangrijk dat je goed kan schakelen met verschillende collega’s en jouw vak begrijpelijk maakt voor de grafische leken onder ons. Het marketingteam bestaat naast de vormgever uit drie (online) marketeers, twee content marketeers en een marketing automation-specialist. We zijn georganiseerd in de vorm van een shared service center waar het marketingteam samenwerkt met de afdelingen Finance, HR, Office en Legal voor twee bedrijven REEF en FORTEC. REEF is een projectenorganisatie en FORTEC een detacheringsbureau. Twee verschillende bedrijven binnen de arbeidsbemiddeling met een andere uitstraling, marktbewerking en huisstijl. Om nog even terug te komen op de uitdaging, je hebt dus te maken met twee verschillende huisstijlen waartussen jij haarfijn moet kunnen schakelen.

Jouw toegevoegde waarde

 • Je hebt in ieder geval je eerste ervaring achter de rug. Bij voorkeur ben je gewend te werken in een team en kun je schakelen tussen verschillende merken/huisstijlen. Dit kan bijvoorbeeld bij een marketingbureau zijn of een bedrijf met meerdere labels.
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar.
 • Je beheerst natuurlijk het Adobe Creative Suite pakket; Photoshop, Illustrator en InDesign.
 • Wij zijn blij als jij ervaring hebt met video-bewerking en HTML5.
 • Een afgeronde mbo of hbo-opleiding in de richting van vormgeving en media.
 • Je bent tekstueel een kei, je bedenkt graag sterke oneliners.
 • Een proactieve houding, je neemt het initiatief om samen met collega-marketeers passende beelden te ontwerpen in lijn met de marketingcampagnes en huisstijl. Je stimuleert, geeft originele suggesties en bent een sparringpartner bij brainstormsessies.
 • Je werkt planmatig en kan goed omgaan met deadlines, vooral wanneer spoedgevalletjes of ad hoc werkzaamheden tussendoor komen.
 • Tot slot assertiviteit; je gelooft in jezelf, jouw expertise en neemt geen blad voor de mond.

Het resultaat voor jou

 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.
 • Een salaris tussen €2500-, en €3500-, bruto per maand in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
 • Een flexibele en moderne werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven.
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën.
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met HR, Legal, Office en Finance. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van twee salesbedrijven REEF en FORTEC. Plezier, kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond. Nu even niet natuurlijk, maar dat halen we later weer in.
 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomer barbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.


We zijn benieuwd of jouw stijl en creativiteit aansluit bij ons. Bij de sollicitatie ontvangen we naast jouw cv graag een portfolio op e-mailadres: l.vanengelen@reef.nl.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Vormgever
Vacature
Voltijd
€ 2000 - € 4000