Stagiair Juridisch

Vacature
Voltijd
€ 0 - € 1000
Een afwisselende en uitdagende stage passend bij een juridisch student die een tikkeltje eigenwijs is en graag vanuit een bedrijfskundige visie kijkt naar de juridische mogelijkheden van de wet.

Je werkt samen met een ervaren bedrijfsjurist aan een breed scala aan vragen. Dit kun je afstemmen op jouw ervaring en interesses. Van een simpele juridische vraag tot het schrijven van processtukken, er is veel mogelijk.

Je gaat aan de slag bij de bedrijven REEF en FORTEC. REEF is een projectenorganisatie en FORTEC een detacheringsbureau. Twee verschillende bedrijven binnen de arbeidsbemiddeling met een andere marktbewerking, maar voor beiden geldt: professionele organisaties met een formele uitstraling en een informele cultuur. Voor onze organisaties komen met name vraagstukken op het gebied van contractrecht, arbeidsrecht en privacy naar voren.

Naast juridische vraagstukken voor de organisaties houdt je je bezig met onze juridische adviesdienst REEF-geeft-raad. Binnen deze adviesdienst biedt onze bedrijfsjurist onze opdrachtgevers op een laagdrempelige manier juridische hulp op verschillende rechtsgebieden zoals; arbeidsrecht, contractrecht en huurrecht. Het gaat om ongeveer 30 vaste opdrachtgevers variërend van MKB tot grote productiebedrijven, van woningcorporaties tot zorginstellingen. Door de combinatie van bedrijfsjuridische vraagstukken en de adviesdienst richting verschillende opdrachtgevers is het mogelijk om aan veel verschillende zaken mee te werken en zelfs zelfstandig te opereren.

Jouw toegevoegde waarde

  • Je studeert momenteel Rechten op hbo of wo-niveau en zit in het derde of vierde jaar.
  • Je bent tussen de 16 en 40 uur beschikbaar, dit is sterk afhankelijk van jouw eigen wensen. Het is mogelijk om dit in te vullen als een stage op fulltime basis of als vrijwillige stage.
  • Je bent een echte aanpakker, pragmatisch en kan snel zelfstandig uit de voeten. Je doet zelf voorstellen voor het oppakken van juridische vraagstukken in lijn met jouw ontwikkeling.
  • Je hebt affiniteit met arbeidsrecht, privacyvraagstukken, contractrecht en huurrecht.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het resultaat voor jou

  • De mogelijkheid om met diverse vraagstukken en rechtsgebieden aan de slag te gaan. Je krijgt hierbij begeleiding van een ervaren jurist.
  • Voor deze stage geldt een standaard REEF-vergoeding van €250,- per maand, op basis van een fulltime-werkweek.
  • Je krijgt toegang tot ruim 120 online-trainingen om jouw persoonlijke groei een nóg grotere boost te geven.
  • Ieder jaar organiseren wij verschillende fysieke- en online evenementen die jij niet wilt missen!
  • Wanneer dit weer mogelijk is, proost jij samen met jouw REEF- en FORTEC-collega’s in ons eigen café tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Stagiair Juridisch
Vacature
Voltijd
€ 0 - € 1000