Recruitment manager

Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 5000
In deze nieuwe rol geef jij leiding aan ons recruitmentteam en ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van ons proces.

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Dat is leuk en dynamisch maar zorgt er ook voor dat je altijd vooruit moet kijken en veranderen wanneer dat nodig is. Dat hebben we onlangs bij REEF ook gedaan. En daar speel jij, als onze toekomstige recruitmentmanager, een ontzettend belangrijke rol in. In deze nieuwe rol geef jij leiding aan ons recruitmentteam (8-10 recruiters) en ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van ons proces. Geen zorgen, er staat al heel veel en we doen echt al heel veel dingen goed. Maar als recruitmentmanager breng jij REEF en vooral het team naar het volgende niveau. Je kijkt met een scherpe blik naar de manier waarop bij REEF recruitment is ingericht en adviseert het management over de mogelijke verbeterslagen. Als recruitmentmanager coach je onze recruiters om zich te blijven ontwikkelen op verschillende selectiemethoden, persoonlijke verbinding, talentpoolmanagement en arbeidsmarktcommunicatie.

REEF ondersteunt organisaties door de tijdelijke inzet van specialisten. We zijn actief in verschillende vakgebieden; Finance and Control, Sociaal en Juridisch, Personeel en Organisatie, Installatietechniek, Bouw en Infra, Proces en Productie, Development and Engineering, VTH, HSE en Supply Chain.

Jouw uitdaging:

 • Leiding geven aan een heel gevarieerd recruitmenteam van 8-10 recruiters. Daarnaast zorg jij voor de juiste bezetting en samenstelling van het team.
 • In samenspraak met de recruiters formuleer je duidelijke doelstellingen zowel gericht op recruitment als persoonlijke ontwikkeling en volgt deze op. Door jouw ervaring weet jij dat output gestuurd managen erg belangrijk is, het draait natuurlijk om het resultaat. De weg naar het resultaat heb je tevens op je netvlies en ziet waar kwalitatieve verbeterslagen gemaakt kunnen worden.
 • Vanwege de verschillende vakgebieden heeft iedere recruiter te maken met een andere doelgroep binnen de arbeidsmarkt. Jij bent in staat op teamniveau de recruitmentfunnel opnieuw vorm te geven afgestemd op het specialisme en de eventuele schaarste in de markt.
 • Je bent bekend met de uitdagingen die technisch recruitment met zich meebrengt en denkt na over hoe we deze doelgroep aan REEF kunnen verbinden, nu en in de toekomst.
 • Je maakt de toegevoegde waarde van recruitment inzichtelijk en bent daarmee sparringpartner voor het management en teammanagers.
 • Je bent continu bezig zijn met het optimaliseren en door ontwikkelen van ons recruitmentproces.
 • Je begeleidt recruiters bij het schrijven van sterke vacatureteksten, krachtige content passend bij de doelgroep en talentpoolmanagement.
 • Je blijft betrokken bij het operationele recruitmentproces, als het nodig is steek jij graag je handen uit de mouwen.

Jouw toegevoegde waarde

Recruitment is jouw passie. Je blijft vernieuwen en vooruitkijken in een voortdurend veranderende arbeidsmarkt. Je spoort de recruiters in jouw team aan om zelf na te denken over nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Dit breng jij mee:

 • Ervaring met leidinggeven van een recruitmentteam.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
 • Je hebt een afgeronde, relevante hbo -of wo-opleiding.
 • Je hebt zelf een aantal jaren ervaring met recruitment, bij voorkeur met zowel technisch als niet technisch recruitment.
 • Je bent bekend met campusrecruitment en het aanboren van nieuwe doelgroepen.
 • Je past bij een open, directe cultuur met korte lijnen. Senior recruiter Michelle Bonten verteld er meer over;


“Ik werk bij REEF omdat het een Brabants bedrijf is waar hard gewerkt wordt en een no-nonsens cultuur heerst. Er is volop ruimte om Recruitment op de kaart te zetten en REEF te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Er wordt goed nagedacht over de projecten die bij de kandidaten passen. Daarbij staat persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal. Dat er volop gelegenheid is voor borrels en gezelligheid zorgt voor een goede sfeer, collegialiteit en een open cultuur.”


Het resultaat voor jou

 • Je komt te werken in een omgeving waar recruitment en management optimaal gefaciliteerd wordt.
 • Je krijgt een bruto maandsalaris tussen de €3500,- en €5000,- in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
 • Een flexibele en moderne werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven.
 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond. Nu even niet natuurlijk maar dat halen we snel weer in.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten tot een motortour en van een uitje in Scheveningen tot een weekendje skiën.

Past deze vacature bij jou?

Reageer dan via de sollicitatiebutton of neem contact op met Loes, onze corporate recruiter via 06 468 420 68 of l.vanengelen@reef.nl.

Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe projectspecialist?


Heb je nog vragen voordat je de stap neemt? Neem contact op met:

Loes van Engelen
corporate recruiter

Recruitment manager
Vacature
Voltijd
€ 3000 - € 5000